Tijekom svibnja 2021. godine tvrtka Portus et Navem d.o.o. potpisala je sporazum o suradnji s Visokom školom za sigurnost (dio SSBM Geneva).

Visoka Škola za Sigurnost je dio SSBM Geneva koja je globalna škola sa studentima iz preko 70 zemalja iz cijeloga svijeta. VSS nudi brojne suvremene studijske programe koji između ostalog uključuju:

  • preddiplomski stručni studij sigurnosti,
  • specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti,
  • blended/online program preddiplomskog stručnog studija sigurnosti, te
  • blended/online program specijalističkog diplomskog stručnog studija sigurnosti.

Ova obrazovna institucija također nudi određene programe certificiranja u suradnji sa Swiss School of Business and Management Geneva, a većina certifikata je na engleskom jeziku. Također, VSS je fokusiran i na cjeloživotno obrazovanje svih građana putem uzbudljivih, zanimljivih, interaktivnih i fleksibilnih programa edukacije koje podučavaju vrhunski predavači, profesori i stručnjaci.

Suradnja s VSS-om zamišljena sklopljena je u cilju proširenja kvalitete studijskih programa koje VSS nudi, a primijenit će se putem pružanja stručne podrške u pogledu potrebe definiranja novih nastavnih programa ili izmjene postojećih, odnosno u svrhu dostizanja kompetencija studenata sukladno potrebama tržišta.

Više o Visokoj školi za sigurnost pročitajte na njihovim službenim mrežnim stranicama.