POSLOVNA STRATEGIJA, VIZIJA I MISIJA

Glavni strateški pravac razvoja tvrtke PORTUS ET NAVEM d.o.o. Split je kvalitetom se svrstati među vodeće tvrtke za poslovno i sigurnosno savjetovanje u Republici Hrvatskoj, stalno se razvijajući i poboljšavajući svoje usluge i djelokrug djelovanja. Slijedom toga donosi se vizija i misija tvrtke te donose politike i sustavi  upravljanja Društvom.

VIZIJA

Postati vodeća tvrtka u Hrvatskoj po kvaliteti pružanja usluga i prvi izbor u području poslovnog i sigurnosnog savjetovanja, osobito u području sigurnosne zaštite luka, brodova, pomorske ekologije te općenito u poslovima sigurnosti u pomorstvu.

MISIJA

PORTUS ET NAVEM d.o.o. će jačati svoju poziciju na tržištu kontinuiranim razvojem poslovnih i sigurnosnih rješenja i usluga, slijedeći suvremena svjetska kretanja u sektoru sigurnosti i savjetovanja, te posebice svekolike zaštite u pomorstvu, kao i želje svojih klijenata i korisnika. Pružanjem usluga vrhunske kvalitete kroz fleksibilna rješenja u svakom trenutku spremno će odgovoriti na zahtjevne potrebe tržišta.

PORTUS ET NAVEM d.o.o. vjeruje u snagu tima i interdisciplinarni pristup svim poslovima koje obavlja, zbog čega  uz već  okupljeni tim vrhunskih hrvatskih stručnjaka i znanstvenika raznih profila (pomorstvo, sigurnost, sociologija, vojne znanosti, IT područje) nastavlja graditi stručan i educiran tim koji svojom predanošću i višegodišnjim iskustvom predstavljaju dobar temelj stvaranja vrijednosti za klijente i poslovne partnere, istovremeno usmjeravajući poslovanje ka stvaranju pozitivnog doprinosa zajednici i općem dobru.

 

POLITIKA KVALITETE

PORTUS ET NAVEM d.o.o. ima izgrađenu svijest o kvaliteti kao bitnom kriteriju u konkurentnom tržišnom nadmetanju, zbog čega su sve naše aktivnosti usmjerene ka postizanju što većeg stupnja kvalitete.

S ciljem postizanja što bolje usluge, u skladu sa zahtjevima kupaca i relevantnim propisima koje organizacija mora ispunjavati kako bi mogla obavljati svoju djelatnost PORTUS ET NAVEM d.o.o. će kroz svoje djelovanje postizati i poticati izvrsnost, inovativnost i pozitivnu energiju koja potiče sve članove Društva, zaposlenike, vanjske stručne suradnike i sve druge uključene u svoje poslovne procese.

Prateći suvremene trendove edukacije, razvili smo i dodatno ćemo usavršavati sposobnost održavanja i unapređenja stručnosti svojih djelatnika, o čemu ćemo donijeti posebne programe i planove stalnog usavršavanja i osposobljavanja članova Društva, djelatnika te svojih ugovornih vanjskih stručnih suradnika.

Za funkcioniranje sustava upravljanja kvalitetom odgovorna je Uprava, dok je svaki član Društva, zaposlenik, prokurist i vanjski stručni suradnik odgovoran za kvalitetu svog rada.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]